eadfff085e83a427d5113fbaefc90a9d

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελέτες Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων

Η νομοθεσία των τροφίμων και ποτών υποχρεώνει μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων με παραγωγική διαδικασία ή αποθήκευση και διανομή να εφαρμόζουν ολοκληρωμένο σύστημα αυτοελέγχου HACCP.

Το σύστημα αυτό ουσιαστικά είναι ένα εργαλείο με το οποίο ελέγχονται όλοι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα του τροφίμου.

Η μελέτη HACCP εκπονείται μόνο από επιστήμονα στον τομέα των τροφίμων (Τεχνολόγο τροφίμων, Χημικό τροφίμων, Γεωπόνο) και αποτελεί μία σιγουριά για τον κάθε επιχειρηματία ότι τα προϊόντα που προσφέρει στους καταναλωτές είναι ασφαλή και ποιοτικά.

Τα τελευταία χρόνια η μελέτη HACCP είναι πολύ διαδεδομένη και για έναν επιπλέον λόγο. Αποτελεί και διαφημιστικό εργαλείο, και είναι συνώνυμο του “ασφαλούς & ελεγμένου τροφίμου”. Επιπρόσθετα οι εταιρίες που εφαρμόζουν HACCP, μπορούν να εξάγουν στο εξωτερικό.

b386d56a284b663cf795c4bc17655bf2
ea80c2a46ccd22231bc7ad0d551832ad
ce8bdffbb6542b6deb88777c974e78fd

Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών η SAFETY LINE αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετης Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, όπως HACCP, ISO 22000:2018, FSSC 22000, ISO 9001: 2015, ISO14001:2015.

Είμαστε δίπλα σας για την εκπόνηση μελετών ασφάλειας τροφίμων.

Την αξιολόγηση υπαρχουσών μελετών προκειμένου να τις αναβαθμίσουμε ή και να τις προσαρμόσουμε στις νέες διαδικασίες μίας επιχείρησης.
Επίσης, αναλαμβάνουμε την συντήρηση ενός Συστήματος Ποιότητας. Και τη διαδικασία πιστοποίησης ενός συστήματος ποιότητας με εξωτερικό φορέα πιστοποίησης, επιλογής του πελάτη μας.